Loading image. Please wait

Fully handmade, in Holland!

 

Een internationaal visitekaartje voor Leven op Daken met een omvang van bijna 9.000 vierkante meter, volledig handgemaakt en op een toonaangevende plek in Nederland. Dat is het dak op de vertrekhal van Schiphol dat door de Leven op Daken-partners Boko Dakbedekkers en Wieringen Prins Hoveniers is voorzien van een nieuw tegel-/vegetatiedak.

 

Groeneilanden Nieuwegein

Kort nadat de dorpen Jutphaas en Vreeswijs in 1971
werden samengevoegd tot één nieuwe groeigemeente’, kon ‘het grote bouwen’ beginnen. Nu, bijna dertig jaar later, blijkt Nieuwegein een wel erg versteende stad te zijn geworden. Maar dit probleem wordt nu in het vernieuwde stadshart aangepakt met speciale groeneilanden, óók op de daken.

 

Maasstad Ziekenhuis Rotterdam

De bouw en aanleg zijn nog in volle gang, maar vanaf maart 2011 zal er in de wijde omgeving van Rotterdam geen enkel ziekenhuis meer te vinden zijn met zoveel groen als op en in het Maasstad Ziekenhuis. Aldus het ziekenhuis zelf. Maar Leven op Daken, kan het
beamen.

 

NIEUWS projecten

UMC Utrecht

 

Een intensive care-afdeling in een ziekenhuis is niet bepaald een plek waar je als Nederlander vaak komt – en gelukkig maar. Hoe gaat daar eigenlijk aan toe? En wat moet het nieuwe IC-centrum van het UMC Utrecht eigenlijk met de daktuinen aangelegd door Leven op Daken?