Loading image. Please wait

De Meerwaarde van Leven op Daken

 

Leven op Daken is hét adviesbureau voor meervoudig ruimtegebruik op daken.

Wij beheersen het gehele traject. Van advisering met schets- en definitief ontwerp, eigen bestekservice; uitvoering met bouwbegeleiding; preventief onderhoud en het uiteindelijke beheer van alle soorten gebruiksdaken.

Geautoriseerde verwerkers bestaande uit dakaannemers, hoveniers, installateurs, leveranciers en producenten, die elk afzonderlijk de duurzame Leven op Daken kwaliteit van extensieve- en intensieve gebruiksdaken onderschrijven, zijn aangesloten bij Leven op Daken en vormen samenwerkende teams. De vier specialistische thema's van deze gebruiksdaken zijn groendaken (daktuinen), energiedaken (o.a. PV zonne-energie en thermische energie (de dakcollector)), waterdaken (waterberging en waterbuffering) en parkeerdaken. Tevens als vijfde thema de groengevel.

Met een eigen website, vakblad en unieke All-in verzekerde garantie een waarborg voor absolute zekerheid voor iedere opdrachtgever die meer met zijn dak wil doen.

 

Een uitgebalanceerd systeem van kwalitatief hoogwaardige materialen; een juiste uitvoering door geautoriseerde verwerkers met een uiteindelijke onafhankelijke Leven
op Daken/ BDA controle leidt tot een duurzaam 10 jaar verzekert Leven op Daken gebruiksdak met een uiteindelijk verwachte levensduur van minstens 30 jaar.

 

 

Bij het ontwerpen en uitvoeren van meervoudig ruimtegebruik op platte daken worden binnen het ‘Leven op Daken stappenplan
hoge eisen gesteld aan een veilig en duurzaam dakbedekkings-systeem. Bij het toepassen en uitvoeren van meervoudig ruimte-gebruik op daken blijkt vaak dat het beste resultaat voor een duurzaam gebruiksdak ligt bij het vasthouden aan een hoge kwaliteiteis.

Beide systemen, zowel de dakbedekking als het erop geplaatste gebruiksdak moeten in balans zijn met elkaar. Schakel ons in voor Design, Build & Construct.

 

Samen maken wij Leven op Daken!

NIEUWS